Laat je droomwagen importeren vanuit het buitenland en laat deze vervolgens snel en zorgeloos financieren, allemaal door MaxiTruck.


Financiering of leasing van wagens uit het buitenland

Op zoek naar jouw droomwagen? MaxiTruck heeft een groot eigen aanbod aan wagens, bestelwagens, vrachtwagens, trekkers, opleggers en exclusieve voertuigen. Het aanbod van Maxitruck bestaat uit verschillende topmerken met onder meer Mercedes, BMW, Audi, Range Rover, Porsche, Maserati, Ferrari,... Veel keuzemogelijkheden dus. Daarnaast is MaxiTruck ook gekend om zijn snelle financiering of leasing van jouw perfecte wagen. Hét ideale bedrijf om jouw droomwagen te vinden, te importeren en te leasen en dat met ruim 30 jaar ervaring.


Hierbij houden de diensten van MaxiTruck trouwens niet op. Maxitruck gaat ook samen met jou op zoek naar jouw droomwagen in het buitenland. Op die manier hebben wij veel mogelijkheden om wagens te importeren. Wij nemen een kijkje in het buitenland en geven suggesties op gebied van merk, model en prijs. Als je jouw droomwagen hebt gevonden, dan staat MaxiTruck graag in voor het importeren van jouw voertuig uit het buitenland. Zorgen zoals ‘klopt de tellerstand?’ of ‘Is er gesjoemeld met de wagen?’ daar hoef je niet aan te denken als je MaxiTruck inschakelt. Ook moet je je niet meer bekommeren om de administratieve molen bij van het importeren van de wagen. MaxiTruck biedt een professionele dienst aan waarbij je binnen een mum van tijd kan genieten van jouw geïmporteerde droomwagen.


Hoe kan MaxiTruck dit op zo’n korte tijd verwezenlijken? MaxiTruck werkt zonder tussenkomst van de bank waardoor je onnodige kosten vermijdt. Dankzij dat voordeel kan MaxiTruck al een snelle financiering aanbieden na een kort gesprek.


Wens je dus een wagen te importeren en te laten financieren, dan kan je bij MaxiTruck terecht! Heb je vragen of heb je jouw droomwagen gevonden, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.


Contacteer ons