Aanbod


DAF LF 290 met Schuifbache&Laadbrug - 78.500 € - Leasing 1.854€/M - REF 5193

Bouwjaar/1e registratie: 23.04.2021
Euronorm: 6
Km: 99.400
Vermogen: 290 pk
Prijs vanaf: 1.854 euro per maand

Detail

DAF LF 230 met Kast&Laadbrug - 55.500 € - Leasing 1.399€/M - REF 1049

Bouwjaar/1e registratie: 01.10.2020
Euronorm: 6
Km: 208.000
Vermogen: 230 pk
Prijs vanaf: 1.399 euro per maand

Detail

Leasing van vrachtwagens of trucks

Heb je interesse in het leasen van een vrachtwagen of truck? Dan zit je goed bij leasingexpert MaxiTruck. Wij hebben verschillende vrachtwagens en trucks om te leasen in de aanbieding. Bij Maxitruck mag je steeds rekenen op een duidelijke prijs voor je leasing en ook de nodige flexibiliteit. Zo kan je zowel voor de relatief korte renting of financiering van een vrachtwagen als voor een langere leasing van een truck bij ons aankloppen.

Voordelen van leasing?

Een vrachtwagen of truck is een grote investering voor je bedrijf en net daarom is het enorm interessant om met een leasing, financiering of huurkoop te werken. Wie kiest voor het leasen van een vrachtwagen of truck hoeft namelijk niet het volledige aankoopbedrag op tafel te leggen. Maar je kan dus wel gebruik maken van een moderne, kwalitatieve en goed onderhouden vrachtwagen. Zo beschik je dus over uitstekend transport, zonder dat het kostenplaatje uit de hand dreigt te lopen.

Bovendien kan je bij Maxitruck rekenen op een soepele en oplossingsgerichte houding, waardoor je aanvraag tot financiering van een vrachtwagen of truck zo snel mogelijk geregeld is. Aangezien er geen bank betrokken is, kan je veel sneller met je truck de baan op. Toch is de kwaliteit van je truck steeds verzekerd. Bij MaxiTruck controleren we de voertuigen steeds zelf. Kiest u bijvoorbeeld voor een Mercedes Atego, dan kan u gerust op weg.

Reken jij ook op de expertise van Maxitruck voor de financiering of renting van een vrachtwagen of truck, zoals bijvoorbeeld de Mercedes Atego of een vrachtwagen 18 palletten? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie of een afspraak.