Vraag en antwoord


Wat zijn de voornaamste voordelen als je kiest voor de leasing van een voertuig?
   In eerste instantie het kostenplaatje. De aankoop van een auto, bestelwagen, vrachtwagen of oplegger is een forste investering. Wie kiest voor een leasing of huurkoop hoeft het aankoopbedrag niet in één keer op tafel te leggen, maar betaalt daarentegen een haalbaar maandelijks bedrag. En op het einde van de rit ben je toch eigenaar. Bovendien is er bij Maxitruck geen tussenkomst van de bank, waardoor je dossier erg snel in orde is.


Hoe snel kan een dossier in orde gebracht worden bij Maxitruck?
   Vaak lukt dat al binnen de 24 uur, omdat wij de meeste voertuigen als eigendom hebben. Zo hebben we bij Maxitruck meer dan 500 voertuigen in ons bezit. Enerzijds heb je daardoor het voordeel dat je de voertuigen ook effectief kan bezichtigen voor je overgaat tot de huurkoop, anderzijds zorgt dat ervoor dat we onze dossiers zo snel in orde kunnen brengen. Zodra je jouw verzekering in orde hebt gebracht, kan je dus de baan op.
Voor wie is de leasing of financiering van een voertuig geschikt?
   Door het flexibele aanbod is een leasing of financiering bij Maxitruck eigenlijk voor iedereen geschikt. Je hoeft dus geen strenge voorwaarden te vrezen als je een aanvraag wil doen. Door de soepele voorwaarden is een leasing of financiering een uitgelezen kans voor starters. Voor deze groep is het namelijk erg lastig om een nieuw voertuig volledig zelf te financieren. Dankzij een huurkoop of renting via Maxitruck kan het gedroomde voertuig toch aangeschaft worden.
Kan ik het voertuig na de leasing alsnog aankopen?
   Zeker! Nadat het leasingcontract van je auto, bestelwagen, oplegger of vrachtwagen is afgelopen, kan het voertuig aangekocht worden tegen een restwaarde. Aangezien deze huurkoop of renting aanzienlijk haalbaarder is dan de aankoop van een gloednieuw voertuig, is de drempel dus een stuk lager om te investeren in een professioneel wagenpark voor je onderneming. Bovendien stelt Maxitruck zich ook hier flexibel op. Na een huurperiode van (minstens) twaalf maanden kan je na iedere maand namelijk tot een aankoop van je voertuig overgaan. Wil je dus een auto, bestelwagen of vrachtwagen kopen? Ook dan zit je goed bij Maxitruck.
Is de kwaliteit van de voertuigen bij Maxitruck verzekerd?
   Dat is zonder enige twijfel het geval. De zaakvoerders controleren zelf de kwaliteit van de voertuigen voor ze aangekocht worden. Door de jarenlange ervaring in de sector weten wij precies waarop we moeten letten bij het kopen van tweedehands voertuigen. Bovendien staan wij ook in voor een grondig onderhoud en de keuring van je auto, bestelwagen, vrachtwagen of oplegger.
Ik vind het ideale voertuig niet terug in jullie aanbod. Kan ik dan nog bij Maxitruck terecht?
   Absoluut. Wie een bepaald type auto, bestelwagen, vrachtwagen of vrachtwagen wil kopen of leasen, kan zich steeds tot Maxitruck wenden. Wij gaan op zoek naar jouw voertuig op aanvraag. Zag je zelf je droomwagen staan? Laat het ons dan gerust weten. Wij kunnen in jouw plaats tot een aankoop overgaan en een leasingcontract opstellen. Of we kunnen gebruik maken van ons uitgebreid partnernetwerk om je een betere deal aan te bieden. Zo helpen we dromen te realiseren.