Aanbod


Leasing van opleggers of trailers

Wie interesse heeft in het leasen van een oplegger of trailer, is bij leasingexpert Maxitruck aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende opleggers en trailers om te leasen in ons aanbod. Zowel voor een huurkoop als een leasing over een langere periode kan je probleemloos bij ons terecht. De prijs voor een leasing via Maxitruck is ook steeds erg duidelijk, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Voordelen van leasing?

Een oplegger of trailer is een stevige investering voor je onderneming en net daarom is het erg interessant om met een leasing, renting of financiering te werken. Als je kiest voor het leasen van een oplegger of trailer hoef je namelijk niet het volledige aankoopbedrag op tafel te leggen. En dat terwijl je wel gebruik kan maken van een moderne, goed onderhouden en kwalitatieve oplegger. In economisch moeilijke tijden is het dus de ideale manier om over een uitstekend wagenpark te beschikken.

Bovendien stelt Maxitruck zich steeds soepel op, waardoor je aanvraag tot financiering van een oplegger of trailer snel geregeld is. Zonder tussenkomst van de bank. Voor je het goed en wel beseft, beschik je dus al over je nieuwe aanwinst en kan je zorgeloos de baan op.

Wil jij ook een beroep doen op de expertise van Maxitruck voor de financiering van een oplegger of trailer? Neem dan spoedig contact op voor meer informatie of een afspraak.