MERCEDES - Sprinter 316 CDI L3H2 - 19.950 € - Leasing 24 maanden 1.112 €/M - REF 5117

bel onswhatsapp ons
bel onswhatsapp ons

Voordeelprijs Maxitruck : 19.950 € + BTW
Voorschot : 3.250 € + BTW
Leasing 24 M vanaf 1.112 €/M + BTW

Navigatie
Achteruitrijcamera
Bluetooth telefoon + media
Airco Thermatic

Nuttig laadvermogen 965 kg

Ref 5117

Terug
  • Bouwjaar/1e registratie: 13.06.2018
  • Euronorm: 6
  • Km: 138.715
  • Vermogen: 163 pk
  • Transmissie: manueel
  • Prijs vanaf: 1.112 euro per maand
Pagina afdrukken
Leasing aanvragen

Waarom kiezen voor de Mercedes Sprinter?

De Mercedes Sprinter is bij uitstek geschikt wanneer je op zoek bent naar een bestelwagen om te leasen. Hij bevat veel ruimte voor verschillende doeleinden en is momenteel dan ook een heel populaire keuze. De ervaringen met deze Mercedes Sprinter zijn zeer positief.

Hierdoor kiezen mensen over het algemeen ook voor de financiering van de bestelwagen met meubelbak. Het liefst investeer je namelijk in een wagen die echt van hoge kwaliteit is. Een wagen waarmee je niet om de zoveel tijd op problemen botst.

Voordelen bestelwagen met meubelbak?

Een bestelwagen met meubelbak is een lichte vrachtwagen die in de volksmond vaak een verhuiswagen wordt benoemd. Een groot voordeel is dat je deze bestelwagen met een rijbewijs B mag besturen, in tegenstelling tot grotere vrachtwagens. Het maakt de Mercedes Sprinter of andere bestelwagens met meubelbak uitermate toegankelijk voor het brede publiek. Bovendien gaat het hier om een recente bestelwagen met euronorm 6. Ook in stedelijke gebieden met een lage-emissiezone mag je dus zorgeloos rondrijden.

Met een laadvermogen van ongeveer 550 kilogram, de handige laadklep en ideale afmetingen is de Mercedes Sprinter perfect als verhuiswagen of om in te zetten bij koerierdiensten. Er zijn bovendien nog extra mogelijkheden beschikbaar. Zo is het mogelijk om een zijdeur of camera te voorzien in deze bestelwagen met meubelbak.

MaxiTruck als ervaren partner

Ben je dus op zoek naar de leasing of financiering van de bestelwagen Mercedes Sprinter? En kies je daarbij graag voor een ervaren partij in deze branche om dit voor je te regelen? Dan zit je bij MaxiTruck helemaal goed!

Neem nu contact met ons op voor de leasing of de financiering van de Mercedes Sprinter. We stellen dan direct alles in het werk om je zo snel mogelijk verder te helpen. Je bestelwagen met meubelbak wordt volledig voor je klaargezet en ook het onderhoud en de keuring zijn inbegrepen.