Renault - MASTER L3H2 - 180 PK - 24.750 € - Leasing 931 €/M

bel onswhatsapp ons
bel onswhatsapp ons

Voordeelprijs Maxitruck : 24.750 € + BTW
Voorschot : 3.500 € + BTW
Maandprijs : vanaf 931 €/maand + BTW

model MASTER RED EDITION
180 PK Versie
Gps met touchscreen
Camera
Radio DAB met stuurbediening
Multifunctioneel stuur
Airco + gekoeld vak in dashboard
Draadloos opladen smartphone
Brandstoftank 105L
Houten zijwand + vloer : extra stevig
Trekhaak

Ref 2382

Terug
  • Bouwjaar/1e registratie: 23.03.2021
  • Euronorm: 6
  • Km: 80
  • Vermogen: 180 pk
  • Transmissie: manueel
  • Prijs vanaf: 931 euro per maand
Pagina afdrukken
Leasing aanvragen

De Renault Master bestelwagen is een van de meest populaire voertuigen onder de bedrijfswagens. De leasing van bestelwagen Renault Master is dan ook zeker een weloverwogen keuze. Je zou niet de eerste zijn die tot deze conclusie komt.

Uiteindelijk draait het bij een bedrijfswagen natuurlijk vooral om kwaliteit. Je wilt er zeker van zijn dat je voor een langere periode een betrouwbaar voertuig tot je beschikking hebt. Met de financiering van bestelwagen Renault Master is dit precies waar je voor zorgt.

De leasing van bestelwagen Renault Master is in principe eenvoudig geregeld. Bij MaxiTruck zorgen we ervoor dat dit proces zo spoedig mogelijk verloopt. Zo hoeft het allemaal niet lang te duren totdat je de Renault Master ook daadwerkelijk tot je beschikking hebt. Wat het verdere doel van de bestelwagen voor jouw bedrijf ook is.

Ben je momenteel dus op zoek naar een zeer betrouwbare bedrijfswagen? En wil je deze het liefst regelen via een ervaren, betrouwbare partner in de leasewereld? Dan is een leasing van een bestelwagen Renault Master voor jou momenteel een zeer geschikte optie. Neem direct contact met ons op, zodat we je zo snel mogelijk verder kunnen helpen