MERCEDES - ANTOS 1827L Kast + Laadbrug - 34.990 € - Leasing 1.222 €/M - REF 6873

bel onswhatsapp ons
bel onswhatsapp ons

Voordeelprijs Maxitruck : 34.990 € + BTW
Voorschot : 5.250 € + BTW
Leasing vanaf 1.222 €/M + BTW

Automaat
Multifuntioneel stuur
Camera
Centrale vergrendeling met afstandbediening
Comfortzetel bestuurder en passagier
Cruise Control
Airco
Houten vloer laadruimte
Zijdeur
Bekleding zijwanden laadruimte

Afmetingen laadkast : 7300x2460x2300
Laadbrug 1500 kg 1800 mm
Laadvermogen 8.460 kg

Ref 6873

Terug
  • Bouwjaar/1e registratie: 04.09.2014
  • Euronorm: 6
  • Km: 314.665
  • Vermogen: 272 pk
  • Transmissie: automaat
  • Prijs vanaf: 1.222 euro per maand
Pagina afdrukken
Leasing aanvragen

Leasing van vrachtwagens of trucks

Heb je interesse in het leasen van een vrachtwagen of truck? Dan zit je goed bij leasingexpert Maxitruck. Wij hebben verschillende vrachtwagens en trucks om te leasen in de aanbieding. Bij Maxitruck mag je steeds rekenen op een duidelijke prijs voor je leasing en ook de nodige flexibiliteit. Zo kan je zowel voor de shortlease van een vrachtwagen als voor een langere leasing van een truck bij ons aankloppen.

Voordelen van leasing?

Een vrachtwagen of truck is een grote investering voor je bedrijf en net daarom is het enorm interessant om met een leasing of financiering te werken. Wie kiest voor het leasen van een vrachtwagen of truck hoeft namelijk niet het volledige aankoopbedrag op tafel te leggen. Maar je kan dus wel gebruik maken van een moderne, kwalitatieve en goed onderhouden vrachtwagen. Zo beschik je dus over uitstekend transport, zonder dat het kostenplaatje uit de hand dreigt te lopen.

Bovendien kan je bij Maxitruck rekenen op een soepele en oplossingsgerichte houding, waardoor je aanvraag tot financiering van een vrachtwagen of truck zo snel mogelijk geregeld is. Aangezien er geen bank betrokken is, kan je veel sneller met je truck de baan op.

Reken jij ook op de expertise van Maxitruck voor de financiering van een vrachtwagen of truck? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie of een afspraak.