Iveco - Daily 35C21

bel onswhatsapp ons
bel onswhatsapp ons

3.000 CC motor
Trekhaak
Dubbele wielen achteraan
Maximum massa sleep : 7.000 Kgs !

Ref 5240

Terug
  • Bouwjaar/1e registratie: 29.11.2018
  • Euronorm: 6b
  • Km: 10.050
  • Vermogen: 210 pk
  • Transmissie: automaat
  • Prijs op aanvraag
Pagina afdrukken
Leasing aanvragen

Op zoek naar de leasing van een bestelwagen Iveco Daily? Dan ben je bij MaxiTruck helemaal aan het juiste adres!

Als ervaren partij in leasing en financiering helpen we bestuurders van een onderneming graag aan een zakelijk voertuig. Aangezien we dit al jaren doen, weten we ondertussen als geen ander waar de gemiddelde persoon naar op zoek is.

Zo heeft de Iveco Daily een aantal unieke eigenschappen die het een zeer geschikt bedrijfsvoertuig maken. Denk bijvoorbeeld aan de hoge kwaliteit van de verschillende kenmerken of de vele ruimte die in dit voertuig beschikbaar is. Je hoeft dus niet meer verder te zoeken. Met de leasing van bestelwagen Iveco Daily heb je in principe alles wat je in een gemiddeld zakelijk voertuig zoekt.

Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op om het proces tot leasing of financiering van bestelwagen Iveco Daily op gang te brengen. Uiteindelijk zorgen we er namelijk graag voor dat dit zo makkelijk en efficiƫnt mogelijk wordt geregeld. Hierdoor is het al mogelijk dat je binnen de kortste keren in dit zakelijke voertuig rijdt. Zo gaat er minimaal tijd verloren en heb je maximaal plezier aan deze lease of financiering!